perjantai 27. kesäkuuta 2008

Marat <3
Oon fangirl, sitä ei voi mitekään kyseenalaistaa. Ei siinä ole järkeä että joku vieras ihminen on niin suuressa osassa mun elämää, mutta niin se vaan on. Maratista on tullut mulle jotenkin elämääkin suurempi asia, enkä voi sille mitään. Niin se on ollut viimeset 4 vuotta, ja niin se tulee olemaan ainakin niin kauan kun se jatkaa aktiiviuraansa.

Joo, toivon joskus että olisin valinnut pakkomielteeni kohteeksi jonkun hiema, ahem, tasaisemmin pelaavan. Jonkun joka joskus pelaisi hyvin, jonka vuosi ei saisi sydänkohtauksia, jota ei muut tennisfanit halveksisi villin käyttytymisen takia. Mutta toisaalta ei, I wouldn't have it any other way. Olisi tylsä fanittaa jotain steriiliä pelaaja, joka ei noin vain paiskaa mailoja, vedä shortseja alas kun siltä tuntuu tai sano haastatteluissa mitä huvittaa.Maratin glory days on takana, mutta jaksaa sekin joskus yllättää. Novak Djokovic suoraan kolmessa erässä, tänään Andreas Seppi. Fourth round, baby. And I'm so damn proud <3

No niin, se siitä tunteellisuudesta. Lupaan että pidän tennis-höpötyksen [useimmiten] Livejournalin puolella, eli luvassa ei enää ole mitään yltiötunteellista tekstiä ja kuvia Maratista, no worries ;)

Ei kommentteja: