tiistai 24. kesäkuuta 2008

Tiistai..

Sain eilen Monten yhteyshenkilöltä, Ivanalta, sähköpostia jossa se kertoi mm. että:

-Montessa on nyt hiton kuuma, ja että pitää ottaa mukaan aurinkolasit ja rasvaa. Katoin netistä säätiedotuksia, ja eihän siellä oo nyt kun +30 astetta. En oo oikeesti varma miten kestän sen kuumuuden, sitä kuulemma jatkuu syyskuun loppuun asti.

-Mulla on "some kind of leisure time" syyskuuhun asti. Eli mulla ei vissiin oikeestaan oo ees töitä nyt kesällä, vaan alotan vasta 1. syyskuuta! 2 ensimmäistä kuukautta taitaa siis mennä ympäri Montenegron ja muun Balkanin matkustelun. YAY! :D

-Asun ekan viikon ranskalaisen Maellen ja portugalilaisen Mafaldan kanssa. Sitten Maelle menee kotiin, ja Mafaldan kanssa asun elokuun 15. päivään asti. Loput elokuusta asun yksin, kunnes uudet vaparit tulee 1. syyskuuta, jolloin muutetaan kanssa uuteen kämppään.

Lähden Oulusta maanantaina joko 9:42 tai 11:15 junalla, ja meen Sofin luo yöksi Espooseen ja sitten seuraavaana aamuna sen kyydillä lentokentälle. Eli 6 päivää Oulusta lähtöön, 7 päivää niin lähen Suomesta kokonaan. Testi-pakkasin tänään rinkkani ja ylläri, ylläri - kaikki mahtui! Tietenkään en kaikkea sinne tunkenut mikä on tarkoitus, mutta mahtuipa ainakin kaikki vaatteet mitä pakkaus-kasassa oli [eli lähes kaikki, alusvaatteita, bikineitä ja paria t-paitaa lukuunottamatta], yhdet Converset, 3 pulloa aurinkorasvaa ja kirjoja, ja tilaakin jäi ihan reilusti.

Huomenna matkaan sitten Pietarsaareen sanomaan fammolle hyvästit. Tiedän että saan kuulla kovasti voivottelua, mutta eiköhän se vähitellen totu ajatukseen että oon oikeasti taas lähössä, ja kaikki sujuu paremmin jos se ois ilonen mun puolesta eikä vaan huolehtisi kaikesta. No, on se parempaan päin menossa. Joka tapauksessa kiva päästä pariksi päiväksi ottamaan rennosti.

Ja mikä mahtava loppuviikko on tiedossa penkkiurheilijalle: torstaina Gulbis-Nadal ja Nieminen-Cilic ja sitten loppuviikolla vähän jalkapalloa. Täydellistä!

Ei kommentteja: