maanantai 30. kesäkuuta 2008

Viimenen entry Suomesta

Kello on 2:08, pakkaus on kesken, lakkiaisten kiitos-kortit vielä enemmän kesken ja muutenkin on niin epäorganisoitunut olo, että huhhuh.

Vietin viimesen päivän Oulussa juosten pitkin kaupunkia - aamupäivällä kävin Nina-Marian viemässä junalle, sitten myöhemmin keskustassa tapaamassa Valtteria ja Santeria ja hakemassa Eevikseltä muistitikun, myöhemmin taas Krissen kanssa kahvilla, josta matka jatkui Santerille katsomaan jalkapallon EM-kisojen finaalia [Espanja-Saksa, 1-0].

Olihan se kiva tapa viettää ilta, ei siinä mitään, mutta kaitpa olisin voinut käyttää ajan paremminkin. Tulin kotiin 00:30 ja oon vaan hullun stressaantunut. En saa mitään tehtyä ja nytkin kirjotan vaan blogia? Ei näin, Aeb, ei näin.

Oon ollut niin tunteellisella tuulella koko päivän. Oon tähän mennessä ottanut lähdön aika rauhallisesti, kunnes nyt iski se paniikki: apua, oon tosiaankin lähdössä. Pyöräilin nyt tänä yönä [vai iltana] kotiin, ja mietin että tämä periaatteessa merkitsee yhde jakson päättymistä mun elämässä. Nyt on ohi huoleton lukioaika, ja seuraavaksi, joskus vuoden päästä on vuorossa yliopisto-opinnot ja oikea arki. Aebin filosofointi-sessiot yöpyöräilyn aikaan..
Itku kurkkuun meinas tulla kun luin Nooran blogi-entryä, oli niin nätisti kirjotettu. Ikävä mullakin tulee sua, Pulunen! ^^

Ja ylipäätänsä. On tässä viime aikoina tullut tajuttua, että kauheesti kavereita tänne jää. Ei sitä oo oikeen meinannut ymmärtää ennen kun on sanonut kaikille hyvästejä. Sniff.

Aeb kuittaa - seuraavan kerran kirjoitankin heinäkuun puolella [tarkempaa ajankohtaa en voi luvata - pidän sormia ristissä että kämpässä olisi netti..], Montenegrossa!

1 kommentti:

matilda kirjoitti...

hej!
orkar nog läsa fastän du skriver på finska, haha!
det är väldigt länge tills vi ses igen nu, men du ska ta hand om dig dit långt borta :) du är modigast :)
nu ska jag återgå till min marian keyes pocket, som jag köpte igår, härligt!
kram!