tiistai 29. heinäkuuta 2008

4 viikkoa

Tänään on tiistai. Tiistaina 4 viikkoa sitten saavuin Monteen, Podgorican paahtavalle lentokentälle ja mietin, että mihin oon ryhtymässä. Mietin edelleenkin - en voi vaan kun innolla odottaa että mitä kaikkea tämä vuosi tuo tullessaan. Oon ollut täällä vasta niin vähän aikaa, mutta Balkan on vienyt jo niin ison osan mun sydäntä. Voin vaan kuvitella mitä kaikkea ja kuinka paljon tuun oppimaan. Ah.

Oon nyt sitten internetin onnellinen omistaja :). Hommasin T-Mobilen "mokkulan", joka oli kallis ja tällä hetkellä ei ole tarkkaa mielikuvaa kuinka paljon sen käyttäminen tulee maksamaan in the long run. Laskelmien mukaan sen pitäisi kummiskin tulla halvemmaksi kun nettikahviloissa ravaaminen. Ja IHAN SAMA. Se on helppoa! Se on selvästi vanhuuden merkki, ettei valitse sitä mahdollista halvinta tietä, vaan on valmis maksamaan helppoudesta :D.

Avasin kauhulla Nordean nettipankin ja tajusin että pankkitilin saldo on alhaisempi kun mitä toivoin.. Odotan kuumeisesti toukokuun palkkaa Suomesta (jonka unohdin ajoissa ilmoittaa, eli se yllättää positiivisesti nyt) ja junalipun korvausta, ja elokuun elänkin sitten tarkan budjetin mukaan mahdollisimman halvasti. Budjetti on tietenkin laskelmoitu niin, että pääsen pariksi päiväksi Dubrovnikiin hurvittelemaan ;)!

Mutta ei täällä ole mitään elämää mullistavaa tapahtunut. Same old, same old. Käyn töissä, 4 h päivässä, ja nautin siitä vaikka oonkin yleensä aika väsynyt ja muistutan zombieta.. Lapset vaan osaa olla niin ihania, ilman että ne tekee mitään erikoista.
Odotan että Mafalda joku päivä tulee kotiin - saattaa tulla milloin tahansa, tai ainakin sellaiset sen suunnitelmat Mostarissa oli. Se on siis EVS-jaksonsa aikana löytänyt itselleen miehen, espanjalaisen vapaaehtoisen Felixin, joka siis asuu Mostarissa, ja sen takia se viettää siellä aika paljon aikaa. Mafalda lähtee kotiin elokuun 14. päivä, joka sekin tulee aika kohta..

Päivän kuva: Ernests Gulbis ja lappu jossa on meidän blogin osoite! ["meidän" on lievää liioittelua - olihan idea yhteinen, mutta Zahirah tekee kaiken työn.] Mutta silti. Ja sen kommentti blogista kuulemisen jälkeen oli "this is cool!" Mahtavaa! :)

Ei kommentteja: