keskiviikko 2. heinäkuuta 2008

Eka entry Montesta!

Uskomatonta mutta totta – täällä sitä nyt sitten ollaan. Eilen klo 16:35 saavuin Podgorican lentokentälle, jossa Ivanan mies Sasha oli mua vastassa. Mentiin sieltä Bariin, mielenkiintoisen tunnin ajomatkan aikana ajettiin mm. 4.5 km pitkän tunnelin läpi – pelottavaa. Ajettiin asunnolle, joka sijaitsee ihan keskustan lähellä [ei sillä, että se keskustakaan kovin laaja olisi]. Maelle oli täällä odottamassa, ja Mafalda taas on tällä hetkellä matkalla jossain Istanbulin ja Barin välillä. Asunnossa on 2 makuuhuonetta, ja asustan nyt olohuoneen sohvalla. Maellen makuuhuoneen kaappaan heti kun se lähtee sunnuntaina..

Bar on ihanan olonen kaupunki, mitä nyt eilen kerkesin siihen pikasesti tutustua. Ympärillä on kauniita vuoria, ja toisella puolella taas meri. Tosin rannat on kivirantoja, ja sataman takia vedessä ei kuulemma ole hirveän hyvä uida.. Vaikka ainakin eilen rannat kyllä oli siltikin täynnä :D.

Ja täällä on kuuma! Niin kuuma että oon koko ajan ihan tuskissani ja mietin että miten tuun selviämään ilman että kuolen. 35 astetta – joka tietenkin on ok n. päivän ajan, mutta harvinaisen tuskallista kun sitä jatkuu pidempään [koko heinäkuun, tässä tapauksessa].

Asunnossa ei muuten ole nettiä [iik], mutta nettikahviloita löytyy, ja tässä lähellä on kahvila/baari, jossa on wireless-yhteys, jossa nyt istun. Voi kyllä tehdä hyvää tällaselle netti-addiktille ilman oleminen.. :D

Näkymä parvekkeelta:


Rannalta:Nyt täytyy täältä jatkaa matkaa rannalle! Mistä vetoa, että vaikka kuinka lisään aurinkorasvaa, oon ihan palanut tämän päivän jälkeen? :D

2 kommenttia:

noora kirjoitti...

ei merkkiäkään katkerapuudesta! olen ylpeä susta =) paikka näyttää ihan lomakohteelta.

ps. sain sen ajokortin!

Sofi kirjoitti...

Oih! Kuulostaa loistavalta!! :)) Eksyin nyt tänne sit lukeen. :D