perjantai 4. heinäkuuta 2008

Kahvia.

Mm, kahvia. Liian pienistä mukeista joissa on liian pini korva, mutta kahvia silti. Yllättäen istun taas Mafaldan kanssa Las Ramblasissa, pelkään että ne joku päivä heittää mut ulos kun en osta tarpeeksi. Mutta kivempi se on täällä istua oman koneen kanssa ja ostaa jotain, kun mennä nettikahvilaan ja käyttää jotain käpystä konetta jossa on serbialainen näppis.

Tapasin tänään Ivanan, ja se on onneksi aivan ihana tyyppi. Nuo muut tytöt on vähän valitellut että se ei ole kovin efektiivinen eikä aina sanoa asioita suoraan, mutta ainakin se on mukava. Oon sittenkin ilmeisesti töissä ensi viikolla, yhdessä toisessa tarhassa, joka nyt mua ei periaatteessa haittaa. Viikon päästä tiistaina lähden sitten Mafaldan kanssa Mostariin, Bosniaan johonkin youth conference-juttuun viikoksi. Matkoista joutuu itse maksamaan vaan 30 %, eli ihan jees! Sieltä jatkan Sarajevoon ainakin pariksi päiväksi [jonkun ex-vaparin ja Ivanan tutun luo luultavsti yöksi], ja sitten joko Podgoricaan tai Belgradiin tai suoraan kotiin. Ei oo ihan selvillä suunnitelmat, mutta eikai mulla koskaan.. Sitten elokuussa tulee Sofi tänne bareilemaan ja sitten yhessä Dubrovnikiin. JEI! <3 Tulee varmasti ihan huippua, sekä siellä että täällä Barissa.

Eilen katoin Marat-Federer matsin ravintolassa yhdessä paikallisten tennisfanien kanssa. Tennis on kansainvälinen kieli: puhuin aiheesta kahden keski-ikäisen miehen kanssa, tuntu ettei yhteistä kieltä oikeen loytynyt mutta toisiamme ymmärettiin silti. Miehen mielesta Nieminen on ihan kiva mutta vähän liian lepsu tai näin luulen ainakin sen sanoneen :D Nekin kannusta Maratia, vaikka kuulemma Novak oli 1. suosikki silti. Yhdessä sitten fanitettiin siellä, oli kivaa. Marat siis hävisi, mutta se oli oletettavaa. Semifinaali silti, huippua.

Tänään on Maellen läksiäiset rannalla, kiva tavata lisää paikallisia ihmisiä. On hassua ajatella että se lähtee huomenna, ollaan niin vähän aikaa tunnettu, mutta oon kerennyt tottua siihen että se on vakiokalustoa kotona. No, ihmiset tulee, ja ihmiser menee. Saanpahan ainakin oman huoneen. Ja sängyn.

Oon vihdoinkin ruskettunut jonkun verran! Niska punottaa, mutta muuten en oo ees palanut! Oon ehkä yhteensä viettänyt 3 tuntia rannalle, eli rusketus on lähinnä tullut ulkona kävelemisestä.

Ei kommentteja: