keskiviikko 9. heinäkuuta 2008

Tämä viikko on mennyt töissä: 4 h tarhassa joka päivä. Aluksi sekin tuntu uuvuttavalta, koska en tuntenut lapsia, ja kielimuuri oli ihan hirvittävä. Tai siis se, että miten voi saada kontaktia niin pikkusten kanssa, jos et tajua yhtään mitä ne sanoo, ja toisin päin? Kyllä se tiistaina meni jo paljon paremmin, ja tänään ne sitten taisi tajuta, että 'Ana' ei osaakaan serbiaa, ja otti tehtävääkseen opettaa mulla. Kädestä pitäen mua kuljetettiin ympäri tarhaa ja laitettiin toistamaan sanoja talosta dinosaurukseen. Ja AWWW kun ne on niin ihania! Isot ruskeat silmät ja pitkät silmäripset ja muutenkin niin söpiksiä.. <3

Mutta kielä jaksaa masentaa edelleen. Jos kielen nimi omalla kielellä on "srpski", miten sitä voi ees oppia? Ja sekin, kun suomessa on vaan "normaali" s [eihän meillä edes ole mitään sh-yhdistelmiä..], niin kun yhtäkkiä onkin C, Ć, Č, S, Š, Ž ja Z, jotka kaikki muka jotenkin kuullostaa erilaiselta.

Mm, mutta muuten kaikki täällä ihan kivasi. Kuumuus jatkuu, Maelle lähti kotiin ja Mafalda matkoille taas, eli oon yksin kotona. Ja lauantaina juhlitiin Maellen läksiäisiä rannalla, sain tavata huippuja ihmisiä ja juoda Montenegron omaa olutta, Nikšićkoa [yritän sitten sekin lausua parin oluen jälkeen.. :D]. Loppuviikko pitäisi jaksaa vielä Barissa, ja töissä, ja maanantaina suuntaan tieni kohti Bosniaa ja Mostaria. Melkein 2 viikkoa on tarkotus viipyä matkalla, kivaa tulee varmasti.

Ei kommentteja: