maanantai 14. heinäkuuta 2008

Waterpolo, woot-woot.

CRNA GORA! Vuoden 2008 Euroopan mestarit vesipoolossa [vai onko se suomeksi ihan vaan vesipallo?]! Finaalissa kaatui luvuin 6-5 Serbia, joka tietenkin tekee asiasta vielä kivempaa. En ennen tänne tuloa ollut kattonut minuuttiakaan vesipooloa, mutta miten sitä ei voisi tykätä lajista missä pidetään niin vähän vaatteita päällä? :D Las Ramblas meni ihan sekasin kun matsi loppu, vieläkin autot ajaa pitkin kaupunkia tuuttailen.

Ihana sunnuntai. Heräsin jotenkin ihmeen aikasin, klo 8:30, ja sillon onkin hyvä fiilis kun saa jotain aikaseksi [oonko saanut, siitä en kyllä oo ihan varma..] . Oon siivonnut ja pyykännyt ja kattonut leffoja – ostin erittäin laillisesti katukauppiaalta Sinkkuelämää-elokuvan ja Step Up 2:n hintaan 2,5 €/ kpl.

Eilen sirkuksessa oli huippua. Se oli yllättävän hyvä ja monipuolinen, varsinkin akrobatia-esitykset oli hienoja. Tietenkin siellä oli myös kameleita, norsuja, laamoja, strutsi ja sarvikuono [!!] joiden katsominen vähän hirvitti. Varsinkin sen jälkeen kun on yöllä kävellyt sirkuksen takana ja nähnyt miten mahtavat elinolot niillä on :/

Eilen tapasin myös Ivanaa ja niitä kolmea jotka on mun kanssa tulossa Mostariin. Marko [jolla on jotenkin tosi Jude Law-maiset kasvonpirteet ja ilmeet] ja 2 tyttöä, joiden nimeä nyt en muista. Kun Ivana lähti tekemään jotain muuta, Marko kysyi multa “do you know why we are going to Mostar?” Kun vastasin että ei mitään tietoa, sieltäkin tuli “me neither”. Ilmeisesti kukaan ei tiedä tästä mystisesta EU-sponsoroimasta matkasta mitään, mutta Ivana sitten kertoi että youth conferencen aiheena on elokuvat, ja viikon aikana käydään workshopeissa ja näin. Mielenkiintoista. Maanantaina on sitten lähtö, ensin junalla Podgoricaan ja sieltä bussilla. Oon aika innoissani :)

Ostin tänään leipätiskiltä leipää serbiaksi :) Elämän pieniä iloja! Ja eilenkin ostin jotain pastejoita, vaikka en kerennytkään muuta sanoa kun “dva” ja osoittaa niitä, kun myyjätär jo sanoi hirveen nopeasti pastejoiden nimen, enkä siihen kerennyt vastata kun “da”.

On vähän no life-olo kun oon tähän aikaan [23:30] tyyliin Las Ramblasin ainoa asiakas. Sniff.

Ei kommentteja: