keskiviikko 13. elokuuta 2008

ANGSTI!

Koska en oo viime aikoina tehnyt mitään kovin hehkeetä [käynyt töissä, rannalla ja kattonut olympialaisia] on luvassa ensimmäinen angstipostaus! Niin paljon kun tykkäänkin Montesta, on täällä asioita jotka mua ärsyttääkin.

Mikä vituttaa:

-Kuumuus. Tiedän että jaksan tästä valittaa joka postauksessa, mutta se oikeasti ärsyttää. Oon kyllä enemmän tai vähemmän jo tottunut kuumuuteen, mutta 35 astetta joka päivä [oikeasti, joka päivä!] vie kaiken energian. Ei ihme, ettei jaksa mitään tehdä.

-Vesikatkokset. Onhan se ymmärrettävää että tässä kuumuudessa on välillä vedestä puute, mutta miksi vettä ei koskaan ole kun pitäisi päästä suihkuun, tiskata [syytän keittiön tiskivuorta siis tästä..!] tai on kamala jano, eikä talossa ole muuta juomista?

-Kieli. Kyllä mä sen kielen tulen ennemmin tai myöhemmin oppimaan, mutta on oikeasti aika ahdistavaa kun ei ymmärrä mitä ihmiset puhuu, lehtiä, TV:n uutisia tai tekstejä. Periaatteessa on ulostettuna yhteiskunnasta, en tiedä mitään.

-Lasten kasvatus. Ei se vaan toimi niin että lapsille huudetaan ja niitä läpsitään kun ne tekee jotain “väärin”. Ei näin!

-Roskaus. On surullista, että ihmiset ei välitä yhtään luonnostaan, ja heittelevät roskia mihin lystäävät. Kierrätys [paperi, PET] on täällä ollut käytössä pari kuukautta, toivottavasti se vähitellen iskostuisi ihmisten päähän.

Ja tietenkin pienet asiat kuten ruisleivän puute, se että kaupan banaanit ei koskaan oo tarpeeksi vihreitä vaan jo kypsiä, kaoottinen liikenne, litran jäätelöpakettien kalleus, kivirannat yms.

[ja sitten vähän positiivisempiin asioihin: lauantaina klo 05:20 lähden Sofia kattomaan Dubrovnikiin, kroatiin, vähänkö ootan jo innolla!]

3 kommenttia:

sofi kirjoitti...

JEEE!!! KOHTA NÄHHÄÄN!!! Positiivisuutta elämään! :)

Noora kirjoitti...

ihanan raaka postaus :) katkerapu!. läpsimistä :(

aeb kirjoitti...

Joskus on lupa katkarapuilla! Tosin ei tääkään oo oikeeta katkerapuilua, ehkä senkin aika koittaa joskus..!