maanantai 11. elokuuta 2008

It's always better when we're together.

Oi mikä viikonloppu. Harvinaisen tapahtumarikas!

Oli Mafaldan viimenen viikonloppu, ja se halus ottaa siitä kaiken irti ja lähteä lauantaina Kotoriin, koska siellä oli jotkut festarit. Käytiin ihan mahtavalla keikalla [Boban i Marko Markovic tai jotain muuta yhtä käsittämätöntä], perinteistä Balkan-musiikkia joka silti oli tosi tanssittavaa. Eli siis tanssittiin puoli yötä.
Kotimatkalla liftasin ekaa kertaa [!!], neljän eri kyydin jälkeen päästiin kotiin turvallisesti kahdessa tunnissa - nopeampaa mitä bussilla oltaisiin päästy.

Sunnuntaina Mafalda törmäs kaupungilla puolalaiseen Annaan, joka oli myös Mostarin exchangella. Tiedettiin että se oli jossain päin Montenegroa, koska edellisenä iltana Neda oli nähnyt sen Kotorissa, mutta oli silti ihan ylläri että törmättiin. Mentiin sitten yhdessä kahville ja muisteltiin kaikkia juttuja Mostarista.

Eilen piti myös siirtää kasa leffoja ja musiikkia Mafaldan koneelta mun koneelle ja toisin päin, jammailtiin sitten olutta juoden ja katottiin myös sitä vesipooloa. Vaikka kuinka kannustettiin [se oli kylläkin uusinta, eli ehkä kannustaminen ei niin auttanut..], tuli tasapeli 10-10. Mutta onhan se tietenkin ihan hyvä hallitsevaa olympiavoittajaa ja maailman parasta vesipallo-maata vastaan. Harkitsen vakavasti että nousen tänään klo 03:30 katsomaan vesipooloa.. Alkaa olla jo huolestuttavaa..!

Mutta on niin outoa että Mafalda lähti. Vaikka ollaankin tunnettu niin vähän aikaa, tullaan tosi hyvin toimeen ja ollaan vietetty paljon aikaa yhdessä. Ollaan katottu niin paljon leffoja ja kehitelty ruokalajeja kaalista.. Tuntuu taas oudolta olla yksin pari viikkoa ennen kun uudet vapaaehtoset tulee.

Tänään heräsin 7:20 hyvästelemään Mafaldan, enkä vaan millään voinut enää nukkua sen jälkeen. On nyt vähän semmonen harvinaisen pölö olo, mutta eiköhän se viikko tästä pyörähdä käyntiin..! Kävin töiden jälkeen bussiinasemalla ostamassa lipun Dubrovnikiin. Asioin täysin serbiaksi, ei sanaakaan englanniksi! Taas olin niin hullun ylpeä sen jälkeen, kyllä mä tän kielen ehkä jossain vaiheessa opin..

Ainiin, sain Mafaldalta kaikkien Mostarin kuvat, n 1500 kuvaa [jee!].
Minä ja Mafalda: en tiedä mille nauretaan tai mitä ollaan just tekemässä, mutta ihana kuva silti.

Ei kommentteja: