sunnuntai 3. elokuuta 2008

Kotor

No olipas päivä/ilta. Pääsin Jasminan kyydillä Kotoriin, ja matka kesti vaan tunti 40 min. Ajettiin Budvankin läpi [joka on 50 min ajomatkan päässä], ja rannat siellä näytti ihan upealta, vaikka Jasmina ja Iva ite kaupunkia dissaskin.. Näytti kyllä hirveältä turistirysältä, joka on harmi.. :/ Mutta tuo ajomatka on kyllä upea: mahtava ajaa vuorella, ja sieltä nähdä alas merelle, ja kaikki saaret ja rannat, ah. Täällä on liian nättiä.

Päästiin Kotoriin, jossa tavattiin Neda + poikaystävä ja pari sen kaveria ja Gerardo. Katottiin karnevaalikulkuetta jossa oli hyviä, ja sitten taas huonoja juttuja. Kulkueen jälkeen pitserain kautta baariin, jossa soitettiin 95 % illasta vaan ex-Jugo musiikkia. Se raiskas mun aivot ja meinasin kuolla, mutta selvisinpäs kummiskin. Jasmina oli lähtenyt kotiin aikasemmin, eikä Nedalle mahtunut yöksi, joten päätin lähteä bussilla kotia. Sen piti lähteä joko klo 3 tai 4, mutta selvis että seuraava bussi Bariin lähtikin vasta aamulla klo 7:10. Lyöttäydyin yhteen serbialais-nuorten kanssa jotka oli menossa Sutumoreen [eli ihan Barin viereen, 10 min autolla mun talosta], ja menin niiden kanssa bussilla Budvaan. Päästiin sinne, eikä sieltäkään mitään bussia Bariin mennyt. Istuttiin 2 tuntia bussipysäkillä ja oli harvinaisen mielenkiintoista.. :D Vihdoinkin klo 7:30 tuli bussi, klo 8 olin Barissa ja 8:30 menin nukkumaan..

Gerardo on tulossa tänään myöhemmin bussilla, ja mun pitäis sille varmaan esitellä hohdokasta Barin kaupunkia.. Ja Mafalda taas tulee takasin kotiin maanantai-iltana.

On vaan niin pölö olo tällä hetkellä, etten jaksa tehdä yhtään mitään. Ruokakauppaan ainakin pitäisi päästä koska jääkaappi ammottaa tyhjyyttään. Ja huomenna taas töihin.. Koko viikonloppu hurahti ihan liian nopeeta, enkä ees kerennyt saada mitään aikaseksi.

Ei kommentteja: