tiistai 26. elokuuta 2008

Tiistai.

Mun luona on ollut nyt pari couchsurferia, venäläis-amerikkalainen pariskunta, ja torstaina tulee skottilainen Brian [jonka tapasimme pulusten kanssa Tallinnassa] kaverinsa kanssa. Luvassa on siis luultavasti vodkaa, rosé-viiniä ja skottilaisia tansseja kiltti päällä..! Kuullostaa tutulta, ihan kun tällanen ilta olisi koettu ennenkin..

Soitin aamulla bussiasemalle, kyselin Sarajevon lipuista. Oon ilmeisesti menossa sinne yhdessä jonkun podgoricalaisen tytön kansa, ja bussi Bar-Sarajevo lähtee niin huonoon aikaan [oltaisiin perillä joskus aamuyöstä, ei kiva], että meen sitten varmaan suosiolla Podgorican kautta. Mutta puolitoista viikko enää, ootan jo ihan hulluna! Oikeastaan en osaa päättää, että pitäisikö mun mennä pari päivää aikasemmin sinne, moikkaamaan Gerardoa? Se lähtee takasin Espanjaan Dubrovnikista 9. päivä, eli en kerkee sitä nähä jos meen sinne “normaaliin” aikaan. Hmm.

Hmm, eikai tässä mitään erikoista? Sain eilen postia, en tosin porukoilta/fammolta jota tässä on viime viikot/kuukaudet odotettu, mutta sainpahan kummiskin. Tiedän nyt että Monten postijärjestelmä ei ole totaalisen onneton. Yksi kolmesta on kummiskin ihan hyvin.. :D

Ei kommentteja: