sunnuntai 7. syyskuuta 2008

Eilen olin muka menossa rannalle, mutten koskaan päässyt niin pitkälle kun menin yleisurheilu “stadionille” katsomaan Balkan Youth Athletic Championshipsejejä. Mukana oli 8 Balkanin maata: Albania, Bosnia & Hercegovina, Bulgaria, Kreikka, Makedonia, Montenegro Romania ja Serbia. Kroatia ei ollut mukana – ei tietoa miksi.. Istuin loistavalla paikalla, ja näin hyvin varsinkin pituushypyn ja kolmiloikan, ja myös juoksujen maaliintulon. Poikien kolmiloikka oli hauskaa katsottavaa, samoin aitajuoksut. Myös poikien keihään pari ensimmäistä kierrosta katsoin ihan haltioituneena. Turkki taisi saada eniten mitaleja [tai siltä ainakin tuntui], mutta saipahan Montenegrokin pari.

Yleisurheilun jälkeen suuntasin kotiin katsomaan telkkarista Montenegro-Bulgaria jalkapallomatsia. Kyseessä oli ensimmäinen 2010 MM-kisojen karsintamatsi. Monte johti jo 2-1, kunnes Bulgaria viimeisellä minuutilla tasoitti, hitto. Olin aikasemmin päivällä hetken aikaa jopa harkinnut että olisin mennyt Podgoricaan kattomaan matsia – en ole mikään suuri jalkapallon ystävä, mutta ois ollut kerrankin mahtavaa kattoa livenä. Muutenkin montelaiset tuuppaa olemaan aika kannustavia, oli kyseessä mikä laji tahansa, ja olis ollut kiva olla kaiken sen keskellä. Tajusin kuitenkin, että matsi loppuu myöhään, eikä sillon varmaan enää olis ollut busseja takas Bariin. Eli tyydyin telkkarista katsomiseen..!

---

Huomenna aamulla on sitten kähtö Sarajevoon! Barisa lähtö 8:00, Podgoricasta Sarajevoon lähtee bussi 9:30. Pakkaaminen on vielä edelleen vaiheessa: pyykit on vielä kuivumassa, että pakkaan sitten ehkä joskus keskellä yötä! :D Hotellissa jossa ollaan yötä on sauna, eli toivottavasti pääsen sanomaan! Myös wireless-yhteys löytyy, eli kannettava lähtee mukaan!

Kroatiassa on ilmeisesti ollut vakava bussionnettomuus; ainakin 10 kuollutta, eli on taas tosi tursvallinen olo lähteä busseilemaan.. ://

Ei kommentteja: