lauantai 27. syyskuuta 2008

Madonna, vesipalloa, yms.

Ekaksi täytyy sanoa, että nyt voin sitten ruksata taas yhden kohdan yli mun “what to do before you die” listalta: nimittäin Madonnan näkeminen. Ei sillä että toisaalta olisin nähnyt Madonnan ihan oikeasti livenä: sain tyytyä screeniltä katsomiseen, enkä nähnyt rouvaa vaikka kuinka yritin hyppiä. :( Mutta täytyy myöntää että oli ihan mahtava keikka. Festarikävijänä oli hienoa nähdä esitys, jossa jokainen liike oli etukäteen suunniteltua. Ei edes häirinnyt se, että enimmäkseen soitettiin biisejä uudelta levyltä, mutta harmitti se, että osa vanhoista biiseistä oli miksattu niin oudoiksi. Esim. Like a Prayerin olisin halunnut kuulla ihan normaalina versiona.

Perjantaina töissä oli tuskaa: 1.5 h yöunien jälkeen olin väsynyt, ja kaiken lisäksi muhun oli iskenyt kamala flunssa. Nenä tukossa, kurkku kipee, vartalolla oli kylmä mutta pää oli räjähtämäisillään. Sain luvan lähteä vähän aikasemmin kotiin, ja nukuin neljän tunnin päiväunet. Sen jälkeen olin kun uusi ihminen – vaikka kurkkukipu olikin vielä tallella..

Illalla oli luvassa viikon toinen kohokohta, jota odotin melkein enemmän kun Madonnaa, joka on jo vähän surullista.. Nimittäin vesipallo-ottelu Budvanska Rivijera – Primorac Kotor. Koko tämä ajan oon luullut että kausi on vasta keväällä, kunnes näin TV:stä mainoksen että tämä näytetään livenä. Kaiken lisäksi matsi oli Jadranska Ligan [eli liiga, jossa on joukkueuta Montesta, Kroatista ja Sloveniasta] avausmatsi, eli havahduin juuri oikaan aikaan. Peli pelattiin Budvassa, ja pieni vesipallo-halli oli aivan täynnä, mekin jouduttiin istumaan portailla. Ja tunnelma oli tiivis – istuttiin ihan Primorac-kannattajien vieressä, ja ne huusi kannustuslauluja koko matsin ajan. Primorac onneksi voitti, 12-9, en olisi halunnut nähdä kannustajien ilmeitä häviön jälkeen.

Ihan mahtavaa oli kattoa livenä, yhtä jännää kun telkkaristakin. Tosin pelistä saa ehkä paremman kokonaiskuvan TV:stä, sillä en ymmärrä vielä kaikkia pelin hienouksia. Mutta silti.. I saw the speedos in real life! Ihan taatusti meen peleihin useamman kerran, Budva on sentään niin lähellä, ja sisään pääsykin on ilmanen! Erityisesti haluan nähdä kolmannen Moten joukkueen Herceg Novin Jadranin pelaavan..

---

Mutta nyt on siis vihdoin viikonloppu, tarkotuksena ei ole tehdä mitään muuta kun nukkua ja parannella tätä flunssaa.

2 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Ei varmaan ekana olisi käynyt mielessä, että tulet näkemään Madonnan Montenegrossa kaikista paikoista :-----------D

Ne punaiset speedot.....

aeb kirjoitti...

Itseasiassa kyseessä oli tällä kertaa oranssit speedot, joissa oli delfiini perseessä..

Ja toisella joukkueella perinteisen siniset.