torstai 18. syyskuuta 2008

The master plan

En ole edelleenkään osannut päättää lähdenkö jouluksi kotiin, mutta ollaan Franzin kanssa päätetty että uutta vuotta vietetään tällä kertaa Istanbulissa. Sinne on Belgradista pienoinen 24 tunnin junamatka, mutta vietetään matkalla päivä Bulgarian pääkaupungissa Sofiassa, eli urakka ei oo niin paha. Istanbuliin on tarkotus tulla 30. päivän aamuna, ja kotiin lähdetään 3. tammikuuta aamulla. Hostelli on netistä etittynä ja juna-aikataulut tarkistettu, ja kaikki on suunniteltu!
Reissun mahdollistaa Balkan Flexi Pass; junalippu jolla voi kuukauden sisällä matkustaa viitenä päivänä 50 eurolla. Ihan hullun halpa siis! Sillä pääsee Istanbuliin ja takaisin ja vielä jonkun muunkin reissua tekemään.

Täytyy sanoa etten aikasemmin oo tiennyt kaupungista juuri mitään, mutta ainakin näin kuvissa se näyttää mahtavalta, eli ootan sitä jo innoissani.

Eli jos ketään kiinnostaa, Istanbulissa pääsis meidän kanssa juhlimaan vuoden vaihtumista? ;)

2 kommenttia:

noora kirjoitti...

nyt täytyy sanoa, että meiän porukat ainakin arvostais tälläistä suunnitelmaa. "moro mää lähen istanbuliin" "miiitttäähhh". mutta vähän kuulostaa huipulta :DD

aeb kirjoitti...

Haha, tottakai vanhemmat arvostaa 24 h junamatkaa kaupunkiin jossa on 10 miljoonaa asukasta, asumista hostellissa ja juhlimista! Vanhemmat ymmärtää aina hyvän päälle!