keskiviikko 17. syyskuuta 2008

Rain, rain

Keskiviikko ja yli puolet työviikosta takana. On tuntunut jotenkin harvinaisen raskaalta olla töissä viikon vapaan jälkeen, mutta samalla on mennyt aika hyvin. Tuntuu että mulla on nyt enemmän auktoriteettia, lapset kuuntelee enemmän ja ymmärrän myöskin paremmin mitä ne sanoo. Joka päivä opin jotain uutta: nyt on teho-opiskelussa eri kyrilliset s-kirjaimet, ja myös kirjaimet joita on vaan serbian kyrillisessä. Jääkaapin ovi alkaa täyttyä värikkäistä piirrustuksista ja muistilapuista, jotka kaikki auttaa meitä oppimaan [toivottavasti ainakin..! :D]

Franzin, uuden kämppiksen, kanssa menee edelleenkin hyvin ja tullaan hyvin toimeen. Sillä on jonkun verran ollut koti-ikävää, ja oon parhaani mukaan yrittänyt auttaa. Jotenkin on vaan hankala ymmärtää, että miten voi olla heti ikävä kotia? Ymmärrän jos se vähitellen kehittyy ajan myötä, mutta se, että heti kaikessa uutuuden viejätyksessäkin kerkee kaivata kotia?

Me käytiin eilen yhdessä hip hop-tanssitunnilla, ja oltiin ehkä huonoimmat tanssijat mitä se kurssi oli koskaan nähnyt.. :D Oli siltikin hauskaa, eli mennään mahdollisesti tänä perjantainakin. Sunnuntaille on suunnitteilla reissu Budvaan. Olis tosi kiva mennä, kun en oo itekään siellä kunnolla käynyt, eli toivottavasti ilmat sallii. Täällä on satanut siitä kähtien kun tulin Sarajevosta [niinkun joka puolella Balkania], ilmakin on ollut kylmä, mutta eiköhän se tästä viikonlopuksi vielä paranee.

Oon miettinyt paljon, että haluanko mennä kotiin jouluksi. Tottakai haluan – olis kiva viettää pari viikkoa Suomessa, perheen ja kavereiden kanssa, syödä huoletta äidin tekemää maukasta ruokaa, ja saada ehkä avata oikeita joululahjojakin. Mutta mietin että onko se sen arvosta. Liput kummiskin maksaa n 300 € [menopaluu Podgorica-Frankfurt-Helsinki-Oulu, yhdistettynä Finskin plus-pisteisiin] ja kyllä sitä nyt myöhemminkin aikaa kerkeää Suomessa viettää. Olis samalla kiva joulun aikaan matkustella Balkanilla kun on enemmän aikaa, ja tuon lentolippujen 300 € riittäisi ihan hyvin parinkin viikon reissaamiseen.

Decisions, decisions! Ei tämän pitäisi olla näin vaikeeta, enhän oikeastaan edes tykkää joulusta!

Etsin kuumeisesti Madonna-lippuja.. Ei löydy mistään :(

Ei kommentteja: