tiistai 2. syyskuuta 2008

Töitä, töitä..

Kaksi työpäivää takana, ja elossa ollaan edelleen. Töissä on ihan kivaa - en hypi innosta kun meen sinne, mutta en myöskään laske minuutteja työpäivän loppumiseen. Onneksi saan tehdä myöhäisempää vuoroa: 9-15, en välttämättä jaksaisi kovin kauaa klo 6 heräämistä.. Huomisesta lähtien olen viimeisen tunnin yksin, suljen tarhan ja olen viimeisten lapsien kanssa yksin. Apua. Mun mentori [eli projektin tukihenkilö, tms] on 22-vuotias Biljana ja se aloitti myös maanantaina. Tosi mukavan olonen tyttö, osaa onneksi englantiakin. Huomenna meen töihin vähän aikasemmin kun normaalisti, ja alotetaan serbian opinnot! :)

En muista mainitsinko, mutta oon alkanut käymään jooga/pilates-tunneilla? Aloitin viime viikolla, mutten couchsurfereiden ja Brianin takia päässyt kun kahdesti. Tunteja on joka päivä, ja tosi efektiivistä on. En ole koskaan “osannut” tehdä normaaleja vatsalihaksia – 10 liikkeen jälkeen kaula on kipeä, koska ilmeisesti en osaa tehdä liikkeitä ilman että jännitän kaulaa. Ihan mahtava kun pilats-liikkeet tuntuu ihan oikeissa paikoissa, ja paljon.

Loppuviikolla on luvassa siivoilua, pyykinpesua ja pakkailua! Lähden tosiaan ihanaan Sarajevoon maanantaina, ja kun tuun viikon päästä sunnuntaina takaisin, uus vapaaehtonen tulee samana päivänä. Eli pitää laittaa kämppä kunton ennen kun lähden.

Mulle syyskuu merkitsee pakostakin sadetta ja muutenkin sykyistä ilmaa.. Mutta eipä Montenegrossa. Maanantaina kun klo 6:30 lähdin töihin, laitoin shortsien ja t-paidan päälle jopa neuletakin ja kietaisin kaulaani huivin, mutta enpä niitä kyllä myöhemmin päivän aikana tarvinnut. Päivisin edelleen liian kuuma, +30. Säälittävä syksy, haluaisin tietää mikä maksaa?

Ei kommentteja: