perjantai 5. syyskuuta 2008

Vesinongelmia.

Tiskivuori keittiössä alkaa uhkaavasti kohota Montenegron korkeimmaksi vuoreksi.. Tiskaisin kyllä, jos vettä joskus olisi muuhun aikaan kun kello 6 aamulla! Tiski- mahdollisuudet olisi myös suuremmat, jos keittiön hanasta tulisi lämmintä vettä!

Ja kohta joudun kulkemaan alasti, ellen pese pyykkiä. Joka sekin olisi helpompaa, ellei kone joutuisi olemaan "ladattuna" koko päivää, ja sitten vasta keskellä yötä aloittaa pesemisen, kun silloin on ilmeisesti ainoa aika kun on vettä.

Luulin, että syyskussa vettä olis, kun turistit on lähtenyt, mutta ilmeisesti ei. On se mahtavaa.

---

Huomiselle ja sunnuntaillekin on luvattu 35 astetta, eli taidan viettää yhden viimeisistä "oikeista" rantapäivistä. En jaksa odottaa että saan Pride and Prejudicen luettua loppuun, jotenkin mulla on aina ongelmia lukea muualla kun rannalla.

Huomenna täällä Barissa on myös Balkanin nuorten yleisurheilumestaruudet, joita varmaan täytyy käydä katsomassa. Urehilukenttähän on matkan varrella kun meen rannalle, eli ei ole edes mitään hyvää tekosyytä olla menemättä! Enpä kyllä ole huomannut "katukuvassa" mitään erikoista - tuntuisi että kaupunki olisi täyttynyt nuorista yleisurheilijoista?

2 kommenttia:

Jorge kirjoitti...

Hello friend: it wanted invitarte that you visit blog that I am making with my students of second year of the secondary one on the DISCRIMINATION.
http://nodiscrimine.blogspot.com
arduous and interesting Subject.
Surely it will be of your affability.
We invited to you that you read what pleases of him and makes an opinion on he himself.
Its contribution will be valuable.
In blog it will find a translator of the page in several languages if he needs it.
A hug from Argentina.

Noora kirjoitti...

nii en ajatellukkaa ollenkaan että siellä muuten voi olla vesi vähissä kuumuuden takia. onneksi siellä on niin lämmin, ettei vaatteiden puuttumiseen kuole : D (ellei kuole häpeään)