maanantai 22. syyskuuta 2008

Viikonloppu

Viikonloppu tuli ja meni, jälleen kerran. Lauantaina oli Svetionikin järjestämä “manifestation” jossa esiinty lapsia koulusta ja tanssikouluista, ja omasta tarhasta tietenkin. Oltiin siellä “töissä” - aamulla järkkäämässä ja koristelemassa [= puhaltamassa ilmapalloja] ja illalla valmistelemassa lapsia esiintymistä varten. Oli ihan hauskaa, vaikka onhan sitä varmaan kivempiakin tapoja viettää lauantai. Jotenkin viikko tuntu tosi pitkältä – tein paljon töitä, nukuin vähän ja yritin olla Franzin kanssa sosiaalinen. Tullaan kyllä hyvin toimeen, ei siinä mitään, mutta täällä vaan satoi ja oli kylmä, eli ei paljoa päästy kodin ulkopuolella käymään. Franzi kärsii edelleen koti-ikävästä, mitä en tajua. Eikö sen pitäisi jo kohta loppua, se on ollut jo yli viikon täällä?!

Sunnuntaina suunnattiin päiväreissulle Budvaan. Kierreltiin päivä vanhassa kaupungissa ja rannan lähettyvillä, otettiin rennosti ja nautittiin hetkellisestä auringonpaisteesta. Budva oli kyllä ihan mukavan olonen paikka, tosin aika pieni ettei siellä liian kauan viihdy. Liftattiin kotiin, taaskin kolmella eri kyydillä ja oikein turvallisesti. Alan kyllä kannattaa liftaamista enemmän ja enemmän: nopeaa, halpaa ja helppoa – uskallan myöskin väittää että turvallista. Ainoa uhka on ehkä hurjastelevat kuskit, ja niitä löytyy kyllä bussikuskeistakin!

Ja mulla on Madonna-liput! Siellähän niitä pankissa oli, vaikka nainen ekalla kerralla väittikin että on loppuunmyyty! Hintakin oli vaan 35 €, eli innolla jo ootan torstai-iltaa! Liettualainen Indre on tulossa Skopjesta tänne meidän luo, keikalle ja viikonloppua viettämään. Toivottavasti Ivana saa järkättyä meille kämpän Kotorista, olis niin kiva taas päästä vähän “reissuun”.

Budvan vanhasta kaupungista – Montenegron lippu liehuu korkealla!

Ei kommentteja: