sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Couchsurfing

Loppuviikko meni aika lailla couchsurfing-merkeissä – torstaina meidän luo tuli Paul Englannista, joka on viimeset 4 kuukautta matkustanut ympäri Balkania. Perjantaina tuli Ste, myöskin Englannista. Franzi siis muutti viikonlopuksi mun huoneeseen, että tilaa oli vieraille riittävästi. Oli oikeen hauskaa. Esiteltiin Baria, kokattiin hyviä ruokia ja leivoin jopa korvapuusteja.

Paul lähti lauantai-aamuna, ja me lähdettiin Sten kanssa liftaamalla Petrovaciin. Liftausonni oli hyvä, ja satuttiin jopa montegrolaisen miehen kyytiin, joka oli monta vuotta asunut Ruotsissa ja puhu sujuvaa ruotsia. Petrovac oli tosi mukava pikkukaupunki, joka kylläkin tähän aikaan vuodesta oli aika kuollut. Käytiin kummiskin meressä uimassa, vaikka vesi oli kylmää eikä ilmakaan ollut kun n +20. Illalla laitettiin yhdessä feta-kesäkurpitsa-tomaatti-pastaa ja oli ihan tosi hyvää, taatusti tehään uudestaankin. Ja ilta jatkui sitten Nikšičko-oluen ja suklaan kanssa.
Ja tänään käytiin Franzin kanssa mandariini-varkaissa. Oli aika hauskaa, vaikkei kehdattu ottaa enempää kun neljää mandariinia.. Ehkä ens viikolla sitten enemmän.

Viikonloppu meni ihan liian nopeeta, niinkun yleensäkin. Mutta rakastan näitä sunnuntai-päiviä, kun ei tarvii muuta tehdä kun syödä leftover-ruokaa, pestä pyykkiä ja ottaa rennosti.

Ei kommentteja: