torstai 30. lokakuuta 2008

Finally legal!

Täällä Barissa on tällä viikolla ollut TV-festivaalit, vaikka me ei havahduttu kun vasta eilen illalla että ne on jo alkanut. Alkuviikosta näytettiin dokumentteja ja "ekologisia elokuva", mitä ne sitten onkaan, ja eilen illalla alkoi elokuvat. Vielä ei olla mitään päästy kattomaan, mutta parin tunnin päästä olis tarkotus suunnistaa kohti Hotel Princessiä tarkastaa bulgarialainen "The Seamstresses" ja venäläinen "My Mother The Snow Maiden". Katselu on ilmaista, eli mikäs siinä!

---

Sain eilen myöskin passin takaisin, ja kolmen kuukauden viisumin. En enää ole laittomasti maassa! Täällä saa siis olla kolme kuukautta ilman viisumia, ja itsellä tuli jo lähes neljä täyteen, hups. Oon aina vaan toivonut ettei kukaan tuu missään tarkistamaan papereita, mutta nyt voin siis jo huokaista helpotuksesta. Ja matkustaa ulkomaille!

Franzi on aikasin lauantai-aamuna lähdössä Sarajevoon viikon on-arival trainingiin, samalle millä itekin olin syyskuussa. Eli viikon elelen yksin, ja töissäkin ollaan kahdestaan Biljanan kanssa. Outoa - olin jo niin tottunut tähän yhteiselämään, että mitenköhän se nyt sujuu ilman Franzia?

---

Eilen käytiin pikaisella autoajelulla etelä-Montenegrossa, Ulcinjissa. Pari puolituttua nappas meidät mukaan, ja oli ihan mielenkiintoista. Kuva erittäin tuuliselta Dobra vodan [=hyvä vesi] rannalta.

Ei kommentteja: