maanantai 20. lokakuuta 2008

Herceg Novi part 2.

Nyt oon just ja just vähän pirteämällä päällä kun eilen. Oli uuvuttava reissu [niinhän se reissaaminen aina on], mutta ihan mahtavaa oli kyllä myös.

Meillähän oli tarkotus mennä Kotoriin, ja olla siellä yötä meidän pomon siskon, joka on kiinteistövälittäjä, kämpässä. No, se sisko olikin viikonlopun Barissa, ja ilmotti torstai-iltana ettei käykään että ollaan sen kämpässä yötä. Matka [ja vesipallo]kuume oli kummiskin niin kova, että päätettiin Kotorin sijasta lähteä viikonlopuksi Herceg Noviin, jossa vesipallon euroliigan karsinnat pelattiin.

Ei keretty varata majoitusta tai mitään, vaan matkattiin bussilla reilu 3 tuntia rannikkoa pitkin pohjoiseen, ja toivottiin että löydetään jotain paikan päältä ja nopeasti. Bussiasemalla törmättiin mummeroon, joka vuokrasi huoneita asunnostaan, ja päädyttiin sinne. Asunto oli lähellä vanhaa kaupunkia, halpa ja siisti, eli sen suhteen ei mitään valitettavaa!

Herceg Novi oli aivan ihana kaupunki, tähän astisista kaupungeista mun suosikki. Vanha kaupunki oli aika pieni, mutta täynnä ihania vanhoja taloja ja kirkkoja. Vanha kaupunki oli ihan rannan vieressä, ja “rantakatu” jatkui monta kilometriä Igaloon asti. Hiekkarantoja ei oikeestaan ole, mutta ihania pieniä kivi-ja kallirantoja kylläkin. Herceg Novin naapurissa on rantakaupunki Igalo, jossa on paljon ravintoloita, “terveyshotelleita” ja rantoja. Myöskin vesipallo-halli on täällä, eli käveltiin ihanaa rantabulevardia pitkin Igaloon joka päivä.

Meille sattu viikonlopuksi ihan huiput kelit – päivällä oli n. 25 astetta, ja illallakin oli suht lämmin. Franzi kävi jopa uimassa, itsehän tietenkin unohdin bikinit kotiin.

Vesipalloakin tuli katsottua 3 peliä, joista lauantain peli oli ehdottomasti paras tähän mennessä. Ihan mahtava fiilis, yleisö oli niin mukava ja pelikin oli hyvä. Sunnuntaina Jadran sitten taas voitti 14-4, oli se ihan hauska yhteen maaliin pelaamistakin katsoa!

Otoksia vanhasta kaupungista:

Uus kaveri!
"Yritän nyt tässä posettaa, mutta oikeasti näytän vaan normaalia tyhmemmältä"
Huomaa ilmeet! :D Nro 4 on tekemässä maalia, ja koko loppujoukkuekin selvästi jännittää.

Joka tapauksessa: Herceg Noviin on päästävä uudelleen. Ja Jadran on nähtävä uudelleen!

---

Tänään on taas ollut ihan kamala päivä, töissä lähinnä.Viikonloppu oli ihan liian mahtava ilmeisesti, ihan kamala palata taas arkeen ja klo 6 herätykseen. Toivottavasti huomenna menee paremmin, en jaksa tämmöstä vitutusta koko viikkoa..

Ei kommentteja: