keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Vesipoolo-tiistai.

Kun kerran pääsee vesipoolon makuun, niin eihän sitä enää muuta tahdokkaan..! [paitsi tennistä, luonnollisesti] Eilen matkattiin siis Franzin kanssa Budvaan kattomaan kahden montelaisen joukkueen, Budvanska Rivijeran ja Jadran Herceg Novin kohtaamista Jadranska Ligassa.

Tarkoitus oli mennä bussilla, mutta se sitten ajoi ohi kun oltiin kävelemässä pysäkille. Ei oltu ees keretty alkaa liftaamaan, kun kaksi serbi-poikaa, joiden kanssa oltiin aikasemmin liftattu ja käyty kahvilla ajoi toiseen suntaan, pysähti ja nakkas meidät 10 minuutin päähän Sutomoreen. Siellä mentiin saman bussin kyytiin, joka Barissa missattiin. Takaspäin oli pakko liftata, sillä viimenen bussi Budvasta Bariin lähti liian aikasin, eikä pelistä tietenkään voinut lähteä aikasemmmin pois.

Itse vesipoolo-matsi oli tosi hyvä. Jadran on Jadranska Ligan tilastoissa alkupäässä, ja matsin ennakkosuosikki, mutta oli silti tiukkaa ja viime minuutteihin asti jännitettiin että kuka voittaa. Tasapelihän, 8-8, siinä sitten tuli, Jadranin harmiksi. Satuttiin istumaan himo-fanin vieressä, joka erittäin kova-äänisesti kannusta Budvaa ja oli tosi hermostunut.
Todisteaineistoa illalta:

Jadranin joukkue joukkueen-esittelyssä [Aleksandar Ivović kattoo selvästi suoraan kameraan!].

Budva - sympaattiset oranssit delfiini-speedot.


Jadran - hieman perinteisemmät, tummansiniset speedot.


Pelin aloitus: joukkueet ui keskelle, ja taistelee siitä kumpi saa pallon.


---
Käytiin tänään koululla käymässä, puhumassa enkun opettajan kanssa. Haluttiin kysyä jos sillä olis oppilaita, jotka haluais auttaa meitä serbian kanssa, ja me voitaisiin sitten auttaa enkun kanssa jos on tarve. Muutenkin olisi hauska järkätä jotain enkun keskusteluryhmää, tai muuta. Ois niin paljon juttuja mitä vois tän EVS-jakson yhteydessä tehdä, pitää suunnitella ja organisoida kaikkea, jos jotain saataisiin tehtyä!

Hei jo keskiviikko! Kohta on perjantai, ja mennään Franzin kanssa viikonlopuksi Kotoriin! Jei, olen erittäin innoissani. Ihana päästä Kotoriin muutenkin kun vaan pikaviisitille, ja myös päiväsaikaan! :)

Jou jou, gangsta! Varjokuva viime viikonlopulta, Franzi vasemmalla ja minä oikealla.

2 kommenttia:

n kirjoitti...

Tiiäkkö mitä aeb. Nää oot ollu reissussa jo kolme ja puoli kuukautta :O Ja olet oppinut jo maan tavoille (vesipooloa, hmph), saadaankohan me sua enää edes takaisin :----------DDD

aeb kirjoitti...

En meinaa itekään tajuta että oon ollut niin kauan täällä. Neljäsosa jo ohi! :o
Vaikka enköhän mä täältä takas kummiskin ens kesänä tuu :D