perjantai 3. lokakuuta 2008

Viikonloppu!

Tuntuu, että tämä kamala flunssa vaan pahenee ja pahenee.. Kauhean kuumeinen olo, varsinkin aamulla on kauheeta olla töissä. Onneksi se iltaa kohten paranee, nyt on jo ihan kohtalainen olo. Tänään oli paljon lapsiakin poissa tarhasta flunssan takia, ja kaikki jotka oli paikalla köhi ja oli semi-sairaita.
Toivottavasti saan viikonloppuna nyt sairastaa loppuun.. Kotorin reissu peruuntui [Ivanan sisko on kiinteistövälittäjä, eikä se saanutkaan hommattua meille nyt kämppää], mutta lähdetäänkin huomenna päiväreissulla Montenegron pääkaupunkiin, Podgoricaan. Kaupunkia haukutaan aina rumaksi, mutta toivon että saan sen todistaa vääräksi. Toisaalta tykkäänkin Itä-Euroopan rumista kaupungeista, eli saatan vaikka rakastua..! :) Ostolistassa on joka tapauksessa farkut, kengät ja Lonely Planetin Istanbul-opas. Istanbulin reissu on siis edelleen suunnitteilla, vaikka se tarvitsee vielä hieman hienosäätöä: pitää vielä päättää, kuinka kauan ollaan Beogradissa ja Sofiassa matkan varrella. Sitten voi jo alkaa suunnittella, mitä halutaan Istanbulissa nähdä!

Hmm, eikai täällä mitään erikoista.. Tänään oli taas vähän parempi ilma, Franzi kävi jopa meressä uimassa, päätin ite jättää tämän flunssan takia väliin.. Tuntuu kummiskin, että aina yöllä sataa, eli kaikki mun käyttämät oikoreitit on ihan mutaisia. Höh.

Ei kommentteja: