sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Lauantai-ilta!

Jos perjantai-ilta oli laiska, samaa ei voi sanoa lauantai-illasta. Tavattiin kaksi muuta vapaaehtosta, amerikkalainen Esther ja korealainen Hana, jotka on täällä jonkun kristityn organisaation kanssa. Satuttiin viime viikolla tapaamaan kaupassa, vaihdettiin numeroita ja nyt vihdoin tavattiin. Oli ihan hauskaa, kuulla muita Barin vaihtarikokemuksia. Tosin ne oli kllä aika krisittyjä, Hana kertoi että oli rukoillut että pääsisi tänne.. Hmm..

Oltiin Las Ramblasissa, jonne sitten Franzin kanssa jäätiin kun toiset lähti 20:30.

Jäätin oluelle [ja tequila sunriselle, Franzin tapauksessa], sitten toiselle ja kolmannen kierroksen tarjos talo. Vaki-tarjoilija Danko [joka on myös meidän organisaatiossa jotenkin aktiivi, en kyllä oo varma miten] toi uudet juomat pöytään ja sanoi “it's on the house”. Oli harvinaisen special olo, ollaan ilmeisesti jo tarpeeksi vaki porukkaa! Las Ramblasissa oli myös DJ, joka olikin sama hyvännäkönen tarjoilija joka oli siellä kesällä töissä. Meinasin tukehtua kuolaani, vaikkei se Franzin mielestä ookaan hyvännäkönen. :(


Las Ramblasista jatkettiin Carpe Diemiin, jossa sattumalta tavattiin Biljana, tarhan työntekijä siis. Ilmeisesti valkovenäläinen ei ole täällä kovin yleinen käsite, sillä yritettään pidemmän aikaa selittää baarimikolle mitä haluttiin. Saatiin sitten lopulta, Biljanan avustuksella, erittäin vahvat valkovenäläiset.

Carpe Diemistä jatkettiin johonkin pieneen baariin, jossa oli live-keikka sinä iltana. Ja sielläkin talo tarjosi kierroksen.. Ja sitten sieltä La Linea-klubiin, jossa soitettiin aika kamalaa musiikkia, paikka oli täynnä nouveau riche-tyylistä porukkaa jotka oli muka tosi tyylikkäitä törröttävine huulineen ja korkeine korkoineen.. Oli silti mahtava tanssia, ja kyllä siellä ilman sisäänpääsymaksua kehtas olla. Matka kotiin jatkui rannan kautta, erittäin juopuneena otettiin halaus-kuvia palmun kanssa ja muuta mukavaa..
Oli erittäin hauska ja viihdyttävä ilta, mahtava ottaa rennosti ja tanssia taas.. Tänään heräsin, St Saarenmaan suojelemana, klo 15. Laitettiin ruuaksi pitsaa, ja istutaan nyt normaaliin sunnuntai-tyyliin Las Ramblasissa kuumalla kaakaolla..

Kuvissa minä ja vaivalla hankittu valkovenäläinen ; minä ja Franzi La Lineassa ; minä ja Franzi showing our love to the palm ; minä, Franzi ja Biljana La Linean vessassa.

2 kommenttia:

Franzi kirjoitti...

vikend je dobro i super! jos molim i jos tequila sunrise for free

Franzi kirjoitti...

ich habe dich auch lieb