lauantai 29. marraskuuta 2008

laalalaa, lauantai!

8:30 lauantai-aamuna, oon hereillä, kävin suihkussa, tiskasin ja leivoin jo sämpylätaikinankin valmiiksi ja laitoin sen jääkaappiin kohoamaan. En todellakaan oo mikään aamuihminen, mutta ilmeisesti se, että herään joka arkiaamu klo 6, on jotenkin vaikuttanut muhun. On kylläkin kiva, kun ei aina mee puolta päivää pelkkään nukkumiseen.

Nyt joku neropatti alkoi poraamaan rappukäytävässä, siitä lähtee kauhea meteli. Ja ulkona sataa, taas, ihan kaatamalla.. Ah, Montenegron talvi!

Tällä viikolla ei oo tapahtunut mitään erikoista. Ollaan parhain keinoin taistelu kylmää vastaan juomalla litrakaupalla teetä ja kattomalla leffoja vilttien alla. Maanantaina oli ulkonakin tosi kylmä; aamulla pari plus-astetta, mutta kyllä se siitä parani. Löydettiin myös asunnon lämmitys; ei oltu aikasemmin tajuttu, että olohuoneessa oleva neliskulmainen pömpeli on asunnon ainoa lämmittäjä. Mun huone, joka on eri puolella asuntoa, on edelleen jäätävän kylmä, joten oon muuttanut olohuoneen sohvalle nukkumaan.

Nyt meillä on kanadalainen couchsurfer-pariskunta täällä vieraana. Meillä on viime aikoina ollut oikeestaan ainakin yks couchsurfer viikossa, ja täytyy sanoa, että se on tosi kivaa. Ihan huippua kuulla ihmisten matkakokemuksia ja suunnitelmia, varsinkin kun suurin osa vieraista on matkustellut useita kuukausia ja käynyt ihan mahtavissa paikoissa. Itehän ei olla vielä päästy couchsurfaamaan kenenkään luona, mutta eiköhän tässä piakkoin, ehkäpä Sofiassa joulukuussa..!

1 kommentti:

Franzi kirjoitti...

tomorrow we are going to herceg novi kotor! yeah yeah! see you in erceg noviie