keskiviikko 19. marraskuuta 2008

Maailman paras paketti

Tänään kun tulin töiden jälkeen kotiin, postilaakossa odotti sekä kortti fammolta että lappu postista, että mulle oli tullut paketti. Heti siis suunta kohti postia, jossa mies selitti että saisin paketin vasta huomenna. En kummiskaan sulattanut tätä, vaan väitin kovaa "ne razumem!" ["en ymmärrä!"], ja lopulta sain paketin mukaani.

Se oli tietenkin äitiltä, ja paketista paljastui Fazerin sinistä, Halvan salmiakkia, sinistä Jenkkiä, Pandan lakua, Lakrisalia, uusin Olivia ja ensi vuoden sivut kalenteriin.

Miten suklaa ja salmiakki saattaakin saada ihmisen niin iloseksi? Heti repäisin Pandat ja Lakrisalit auki, ja mietin mietin miten mahtavaa salmiakki ja laku onkaan. Jälkiruuaksi syötiin Franzin kanssa puolikas suklaalevy, ja Franzikin kehui Fazeria.

Ah!

Jos joku muuten haluaa piristää mua joulun aikana, mulle saa ihan mieluusti lähettää Fazerin sinistä semmosessa sille tarkoteussa paketissa. Postimaksu on näköjään 2,55 €, eli vajaalla 5 €llä saa mut ihan hullun iloseksi! Ja Montesta tulee luonnollisesti joku nerokas vastalahja..!
c/o Jovan Vescovic, Bulevar Revolucije 17, 85000 Bar, Montenegro. Saa laittaa ihan mitä tahansa tulemaan, kaikki posti ilahduttaa!

Ei kommentteja: