torstai 13. marraskuuta 2008

Operacija Trijumf

Noora kysyi aikasemmin, jos meillä täällä Montenegrossa on Idolsia tai Big Brotheria. Vastasin, että ei ole – ja ei ole kyllä vieläkään. Paitsi jotain paljon parempaa - Operacija Trijumf!

Se on laulukilpailu, jossa kaikki osallistujat asuu yhdessä talossa – iltaisin näytetään talosta live-kuvaa, ja päivisin uusintoja. Esitystapa on erittäin Big Brother-tyylinen, ja Biljana kertoikin mulle, että talo on sama jota käytettiin Serbian Big Brotherissa. Ohjelmasta mielenkiintosen tekee myös se, että osallistujia on lähes kaikista ex-Jugoslavian maista: Serbiasta, Kroatiasta, Bosnia & Hercegovinasta, Makedoniasta ja myös Montenegrosta.

Ohjelma on kamalan koukuttava, ja olen sitä pari viime viikkoa seurannut erittäin intensiivisesti, vaikken siitä meinaa mitään tajutakaan. Esiintyminen on aina maanantaisin, ja se on kunnon show. Yleensä lauletaan duettoja joko keskenään, tai jonkun kuuluisuuden kanssa [jota en kummiskaan tunnista].

Mukana on vielä 12 kilpailijaa, joista suosikeiksi on noussut Aleksandar Makedoniasta, Vukašin Kroatiasta, Nikola S Serbiasta ja luonnollisesti Nina Montenegrosta. Myös Adnan säväytti viime maanantaina "Viva Las Vegas"illa, vaikkei osaa sanakaan enkkua..! Oikeastaan kaikki kilpailijat on hirmu kivan olosia, eikä oo ketään jota oikeen syvästi vihaan. Niiden lahjakkuudesta voi kummiskin olla montaa mieltä, mutta kyllä ohjelma on silti hyvää viihdettä! Biljana kertoi myös yks osallistuja, että serbialainen Danijel, on euroviisuvoittajan Marijan veli. Ne onkin ihan saman näkösiä..

Maanantai-iltaa taas odotellessa!

Aleksandar Makedoniasta ja Milica Serbiasta.

Serbian Nikola Sarić [ja ylemmässä kuvassa saman maan Đorđe].

3 kommenttia:

Franzi kirjoitti...

yeah! operacija trijumf! hajde nina i crna gora

noora kirjoitti...

Yleensä lauletaan duettoja joko keskenään, tai jonkun kuuluisuuden kanssa [jota en kummiskaan tunnista]. Josta ihan kumman syystä hörähdin ääneen tuossa kohtaa :--------D

aeb kirjoitti...

No kerran oli se tämän vuoden Bosnian euroviisu-edustaja, niin sen tunnistin! :D

i Franzi, I'm proud of your completely Serbian message! Ajde Crna Gora [i Nina]! Ali ja volim Aleksandar iz Makedonija :P