maanantai 10. marraskuuta 2008

Taas uusi viikko – aika menee ihan liian nopeeta! Istuttiin eilen ikuisuus Las Ramblasissa, josta on tullut luotettava vakipaikka. Siellä vaan on maailman paras kuuma kaakao [topla čokolada] mutta eilen päädyttiin teehen ja jaettiin palačinke, eli täytetty lettu. Täytteinä oli suklaakreemiä, omenaa, kermavaahtoa ja kanelia, ihan taivaallista!

Täällä alkaa jo olla epätavallisen lämmintä, niin ne kaikki paikallisetkin sanoo.. Reilu 20 astetta oli koko viime viikon, ja samanlaista luvataan tällekin viikolle. Nyt on kummiskin melkein jo marraskuun puoliväli, eli pakostakin kohta alkaa kunnon syysmyräkät, sateet ja tuulet. Eli pitää nauttia nyt näistä lämpimistä päivistä kun vielä voi.

Viime viikko meni kieltämättä jotenkin ohi. Franzi oli poissa, joten tuntui etten oikein tehnyt mitään erikoista. Kokkailin taas pitkästä aikaa yhdelle hengelle, joogailin antaumuksella ja yritin olla hyvä työntekijä töissä. Työviikko menikin ihan hyvin: lapsia ei ollut kovin paljoa, ja suurimman osan ajasta kaikki käyttäyty hyvin. Muuten katsoin Gossip Girlin toisen tuotantokauden läpi, ja käytin siinä samassa kaiken internet creditin loppuun. Hups!

Ja Franzi tuli kotiin lauantaina, jipii! Sain tuliaiseksi tohvelit [meillä on nyt siis samanlaiset työtohvelit. Jee!] ja pienen pussukan.

2 kommenttia:

Sofi kirjoitti...

Ei kait toinen tuotantokausi oo vielä loppunut? :o Eilen katoin just kymppijakson! :D

aeb kirjoitti...

No eikun meinasin että oon kattonut kaikki mitkä on tähän mennessä tullut :D