maanantai 1. joulukuuta 2008

Kotor

Eilen oli ehkä paras sunnuntai ikinä. Biljana oli jo perjantaina töissä puhunut, että ne on sunnuntaina lähdössä johonkin päiväksi reissuun, ja että jos niillä olisi vapaita paikkoja autossa voitaisiin mennä mukaan. Vapaita paikkoja ei kyllä oikeastaan ollut, mutta ahtauduttiin silti sunnuntai-aamuna 6 henkilöä Igorin autoon, ja lähdettiin matkalle. Meitä oli mukana minä, Franzi, Biljana, Igor, Aleksandar ja Janko, joista kaikki paitsi Jankon olin aikasemmin nopeasti tavannut.
Tarkoitus oli alunperin mennä Cetinjeen, mutta missattiin vahingossa oikea risteys, ja päädyttiin sitten Kotoriin. Päätettiin kävellä ylös linnoutukselle asti, matka kesti varmaan tunnin kun mentiin ylöspäin, ja oli todellakin uuvuttavaa. Näkymät oli huipulla silti ihan mahtavat, että oli se ehdottomasti sen arvoista!
Kotorista jatkettiin Tivatiin, jossa istuttiin varmaan 3 tuntia kahvilassa ja puhuttiin kaikkea “tärkeää”. Igor ja Aleksandar ei puhut oikeestaan ollenkaan enkkua, mutta jotenkin sitä tuli silti toimeen. Biljana ja Janko käänsi parhaan mukaan, ja saihan siinä sitten itekin puhua niin paljon serbiaa kun vaan osas..
Kirkko reitin varrella, ja taustalla Kotorin kaupunki.

KUKKUU! Hämmästynt Aleksandarkin pääsi kuvaan mukaan.

Kotorin vanha kaupunki ylhäältä katsottuna [n. puolesta välistä]

Ei edes puolessa välissä, ja näin ihmeellisen näköistä porukkaa. En ymmärrä, miten kaikki onnistuu näyttämään niin.. epäonnistuneilta tässä kuvassa. Aleksandar, minä, Biljana & Franzi, Igor & Janko. alarivissä

2 kommenttia:

Franzi kirjoitti...

i love the smiling photo!!!

aeb kirjoitti...

oh how can you not love it? Igor looking crazy and Janko looking like the happiest person ever? [and the rest of us looking plain weird]