sunnuntai 14. joulukuuta 2008

Oli kylmä ja sateinen yö..

On ollut ihan mahtava viikonloppu. Lauantaina kävin hakemassa postista Sofin paketin, joka ilahdutti kovasti – paketista paljastui Fazerin sinistä [joista toinen katosi jo parempiin suihin, hups] ja kirja “Suomalaisten kovat paikat, Länsi-Balkan 1992-2008”. Vaikuttaa ihan tosi hyvältä kirjalta, enkä jaksa odottaa että saan taas lisää Balkan-tietämystä.

Oltiin koko viime kuukausi suunniteltu, että lauantaina mennään sitten Budvaan kattomaan vesipalloa, Jadran vastaan Budva. Liftattiin Budvaan, kannustettiin kova-äänisesti Jadrania, istuttiin Aleksandar Ivović isän takana ja puhuttiin matsin aikana Herceg Novilaisen miehen kanssa joka siis tunsi Ivon isän. Jänskää! Jadran kummiskin hävisi – ekan matsin koko kautena. Ihan kamala pettymys, ja että kaikista joukkueista piti vielä Budvalle hävitä.. Äh..

Budvassa käytiin myös juomassa ihanaa kahvia Costa Coffeessa, jolloin Janko soitti ja ilmotti että ne olis Aleksandarin kanssa tulossa myöhemmin käymään. Tottakai otettiin vieraat vastaan, ja istuttiin iltaa viiniä ja olutta juoden ja korttia pelaillen. Joskus kahden maissa päätettiin lähteä iltakävelylle ja saattamaan Jankoa kotiin. Jotenkin sitten juututtiin rannalle, istuttiin kylmällä penkillä ja paleltiin pari tuntia. No, oli mulla onneksi personal-lämmittäjä.

Pääsin klo 7 kotiin, nukuin pari tuntia ja oon edelleenkin aika pihalla. En tänään todellakaan aio vaihaa pyjamasta pois.

Laatukuva, Aleksandar Ivovic.
Team bonding; Vladimir Gojkovic.Janko, ja, Aleksandar i Franzi.

Tänään huomattiin, että vuorilla alkaa jo olla lunta..

2 kommenttia:

noora kirjoitti...

vai että personal-lämmittäjä!

aeb kirjoitti...

aivan, ja varsin tehokas olikin!