keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Joulutunnelmaa

..tai sitten ei.

Jouluaattoon on jäljellä enää viikko, ja oma joulutunnelma on niin kateissa kun vaan olla voi. Ulkona saataa vettä kaatamalla, ja eilen oli n 15 astetta lämmintä, yritä siinä sitten päästä jonkinlaiseen tunnelmaan!.

Eilen yritin virittäytya joulutunnelmaan keittämällä riisipuuroa ja hedelmäkeittoa. Riisipuuron keitin lievästi pohjaan, mutta keitto oli oikeen hyvää, vaikken aikasemmin sitä ollut tehnytkään. Oon niin suuri hedelmäkeiton rakastaja kun vaan mahdollista, kuuluu ehdottomiin suosikkiruokiin!

Franzi lähtee tänä perjantaina viikoksi kotiin, ja jään siis jouluksi yksin. Kaiken lisäksi oon joulupyhät töissä, sillä suurin osa ihmisistä täällä on ortodokseja, ja joulua vietetään niinkun Venäjällä, 6. & 7. tammikuuta. Sillon mekin sitten Franzin kanssa yhdessä juhlistetaan!

On joulussa silti jotain positiivista tänäkin vuonna: kirjeitä ja paketteja tulee harva se päivä! Eilen sain hakea postista vanhempien paketin, josta löytyi suklaata, lämpimiä sukkia, enkelikello ja pari pakettia, jotka saan avata vasta jouluaattona. Larson [<3] paketti tuli tänään, lisää suklaata ja Marimekon pussukka! Ja luonnollisesti perinteinen joulukirje.

Enkelikello koottiin eilen, ja se toi vähän joulutunnelmaa ruokahetkeen :)


Franzi laittoi kuvan vuoksi normaalia vähemmän hedelmäkeittoa.


Ja tänään saadaan luultavasti katsoa Notting Hill ja/tai Love Actually, kunhan vaan saadaan ne leffat. Jei! Ehkä se ilmakin tuosta paranee, että uskaltautuisi edes ulos viemään roskat..

2 kommenttia:

Franzi kirjoitti...

hmm namjam.

aeb kirjoitti...

MAMA DAJ MI SMOOOKIIIIIII!!!!!

njamnjam!