torstai 4. joulukuuta 2008

Sataa, sataa ropisee..

Sataa, sataa ropisee.. Täällä on satanut oikeastaan viime perjantaista lähtien, joka päivä jonkun verran. Sadetta ei tuu vähän, vaan sitä sataa kaatamalla – parin minuutin kävelymatka kauppaan on tuskaa, kun sen jälkeen on kaikki vaatteet märkänä. Täällä on kaverina vielä ihana tuuli, joka saa kaikki sateenvarjot rikki, ja muutenkin suoraan kävelemisen hankalaksi.

Viikko on mennyt töissä käydessä ja sadetta pakoillessa. Aika menee taas ihan hullun nopeasti, ja töissäkin on ollut ihan kivaa. Ollaan askartelu lumihiutaleita ja pingviinejä [pingviinit oli suuri hitti; en oo koskaan nähnyt niitä yhtä innostuneina mistään!] ja tänään kirjotettiin joulupukille. Biljana selitti lapsille mistä maasta tuun, ja muutenkin vähän Suomesta, ja sen, että joulupukki asuu siellä. Kirjotettiin myös Franzin kanssa omat kirjeet, ja toiveisiin kuuluu mm. Rahaa, kivat saappaat, maailmanrauha, se että Barack Obama on hyvä presidentti ja että Biljana ei lopettais työtään. Onneksi joulupukki osaa hoitaa kaiken!
Huomenna juhlitaan tarhassa Sanjinin 4-vuotis synttäreitä, ootan innolla! Sanjin on mun suosikki-lapsi, joten tottakai ootan juhlia.

Meillä oli mitä täydellisin perjantai-suunnitelma: piti tavata samalla porukalla jolla oltiin Kotorissa, ja mennä pelaamaan pöytätennistä. Sitten Ivana soittaa TÄNÄÄN ja sanoo, että huomenna on Podgoricassa joku vapaaehtosten tapaaminen, joihin meidän pitää mennä. Kuinkakohan kauan sekin on tiennyt siitä, eikä vaan oo sanonut? Kuullostaa tosi kivalta idealta muuten, mutta tietenkin sinä päivänä kun muutenkin olisi ollut hauskaa ohjelmaa tiedossa. Eli enpäs sitten tiedä, millon ollaan noiden ihmisten kanssa näkemässä taas. Haluan Jankon kuvat viime sunnuntailta!
Mennään sitten varmaan joko lauantaina tai perjantai-iltana Delta Cityyn, ostoslistalla on saappaat ja farkut. Onnistuin saamaan ainoiden sinisten farkkujen haaroväliin reiän, joten niille on ehkä aika sanoa hyvästit.

2 kommenttia:

noora kirjoitti...

Älä huoli. Kyllä se Joulupukki kaiken osaa!

aeb kirjoitti...

No niinpä, ihana tietää että tässä maailmassa on vielä joku johon voi luottaa..!