lauantai 10. tammikuuta 2009

Kotona taas

Jospa vihdoin jaksaisin jotain raapustaa? Vajaa viikko kotona on mennyt univelkaisena ja väsyneenä, töitä on tehty enemmän tai vähemmän.

Loppuaika Istanbulissa meni hyvin; matkattiin Sofian kautta kotiin ja vietettiin siellä päivä. -6 astetta pakkasta ja lumisadetta koko päivän ajan. Olin ihan paleltunut, ja sain sieltä vielä kotiinviemisiksi flunssan. Belgradissa saatiin Ivanalta viesti, että meidän uusi vapaaehtonen Ewa Puolasta on tulossa samalla junalla kotiin Bariin. Siellä sitten bongattiin tyttöä jolla on “circular hair”, ja onnistuttiinkin löytämään se. Se on nyt siis asunut meidän kanssa vajaan viikon, ja ihan hyvin tullaan toimeen.
Joka tapauksessa Istanbulissa näytti mm. tältä:
Ja Sofiassa mm. tältä:

Näytän tosi turhautuneelta: "Franzi älä jaksa ottaa kuvia, kohta päästään kirkkoon sisälle ja siellä on lämmin!"

Paula, suomalainen EVS-vapari Thessalonikista [ex-vapari oikeastaan, sillä projekti loppui jo joulukuussa] on ollut meidän luona vierailemassa viimeset päivät. Ollaan näytetty kaupunkia meidän kuuluisan “20 minute city tour”in merkeissä, joka kyllä venyi pidemmäksi, sillä siihen kuului kaikkia spesiaali-juttuja erikoisen vieraan takia. Ilmat on ollut ihanat, joten eilen istuttiin rannalla syömässä lounasta, ah. Torstaina liftattiin Kotoriin, ja kateltiin siellä vähän maisemia. Ihan mahtava puhua taas suomea, jota en oo puhunut livenä sitten elokuun. Välillä on vähän sekava olo; lauseet pyörii päässä kahdella kielellä, enkä tiedä kumpaa pitäisi käyttää. Vielä oon kummiskin välttynyt suomen puhumiselta Franzille.

Oon ollut viime aikoina vähän sydänsuruinen. Yritän päästä sen yli parhaani mukaan.

2 kommenttia:

megat kirjoitti...

Hi!! Your blog are very ingenius and nice. I hope follow my blog.

kirmizi corapli heidi mon amour kirjoitti...

omg! istanbul??? :)love them:)