keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Volimo Bar <3

Rannalla Franzin kanssa.

Kotona ollaan oltu jo puolitoista viikkoa, ja varsinkin alkuaika meni Franzin kanssa huokaillessa “oh, I love Bar” jota jälkeen seurasi hehkutus “look at the mountains, the sea..”. Meillä on ollut mitä upeimmat kelit: yli 10 astetta lämmintä, joka onkin houkutellut monille kävelyille rannalle, ja istuskelemaan ulos. On tästä paikasta tullut niin koti, että lähteminen kauhistuttaa. No, on täällä vielä 6 kuukautta jäljellä, ehkäpä Suomi sitten taas maistuu..

Nojoo, on kai se pakko mainita tähän väliin, että kyllä meilläkin huonoja kelejä riittää: kaksi viimestä päivää on vettä tullut kun saavista, mutta ei sitä nyt kannata murehtia.
Töissä on koko viikko mennyt leppoisasti – lapsia on vähän, jonka vuoksi me vaparit ollaan oltu aina joka kolmas päivä vapaalla. Huomenna on taas mun vuoro, ja eihän työviikkoa enää sitten oo jäljelläkään kun 1 päivä.
---
Viime viikonloppuna vietettiin Paulan synttäreitä, ja juhlistettiin mahtavalla aterialla: alkupalaksi feta-tomaattipaistosta ja leipää, pääruoaksi munakoisi-tomaattipastaa ja jälkkäriksi lettuja omenahillolla. Sen jälkeen suunnattiin tanssahtelemaan La Lineaan mahdollisesti maailman lyhyimmässä mekossa [minä siis..]

Suomi-tytöt erittäin hilpeissä kokkaus-tunnelmissa!

Barin vanhassa kaupungissa

Ei kommentteja: