torstai 19. maaliskuuta 2009

Kevät!

Huh mikä työviikko. Maanantain jälkeen väänsin itkua kun tuntui että kaikki menee ihan pilalle, ja haaveilin kotiin lähdöstä. Biljana oli viimeistä päivää töissä, ja sai ilmeisesti muhun ja Ewaan purettua kaikki viime aikaiset agressiot. Se on siis ollut hirveän tyly ja hiljainen, eikä puhunut meille pakollista enempää. Ja maanantaina tuli sitten kauhea röyppö haukkuja, serbiaksi luonnollisesti, siitä miten ollaan ihan turhia työntekijöitä, eikä koskaan tehdä mitään, yms muuta kivaa.

Sen jälkeen olin niin vihanen ja turhaantunut. En ymmärrä miten jollakin ihmisellä, jonka oon tuntenut viimeset 6.5 kuukautta ja nähnyt päivittäin ja jonka oisin vielä pari viikkoa sitten voinut luetella ystäväksi, voi pamahataa noin pahasti päässä että pitää lasten kuullen alkaa tuommosta huutamaan. Luojan kiitos oli sen viimenen työpäivä maanantaina, eikä tarvii sitä enää nähdä.

Sen jälkeen on mennyt ihan hyvin uuden työntekijän Tonkan kanssa. Se ei puhu ollenkaan englantia, joten siinä oonkin sitten saanut harjotella serbiaa kunnolla. Muutenkin musta tuntuu, että oon mennyt hurjasti eteenpäin serbiassa viime aikoina. Kieli on avautunut ihan uudella tavalla, ja puhuessa se vaan pulppua jostain sisältäpäin. Rakastan serbian puhumista liftatessa, sillä kuskit ei useimmiten osaa englantia. Sillon saa puhua vapaasti, ilman että tarvii huolehtia virheistä, sillä tärkeintä on että pointti menee perille, eikä kuskejakaan koskaan nää uudestaan.

Ja kevät on saapunut! Viime perjantaista lähtien on ollut 15 astetta ulkoa ja aurinkoista. Vähän tuulista meren rannalla varsinkin, mutta sateelta on vältytty, eli se on tärkeintä!

Ei kommentteja: