perjantai 21. elokuuta 2009

Helsinki kutsuu..

Saattaapi olla, että tämä blogi saa silti jatkoa. Ainakin silloin tällöin. Ihan itseni vuoksi. Mielenkiintoisia Balkan-huomioita siis tulossa vielä.

Syy on seuraava:

Helsingin yliopisto laski mun yo-pisteet väärin, ja ilmoitti tällä viikolla että mulle onkin paikka olemassa etelä-ja länsislaavilaisissa kielissä. Whee!

Vaasaan kerkesin jo muuttaa, mutta eihän tällasta mahdollisuutta voi ohittaa, joten pakkaan kimpsuni ja kampsuni, ja suuntaan ensi viikolla kohti Helsinkiä. HOASin kautta löytyi solukin, Koskelasta, josta on ilmeisesti ihan hyvät kulkuyhteydet keskutaan. Vuokrasopimus alkaa 1.9, koulu 31.8, ja opinnot sitten seuraavana maanantaina. Siellä pitää selvittää, voinko hypätä mukaan toisen vuoden serbian opiskelijoiden kanssa, vai pitääkö odottaa ensi vuoteen. Mutta kaikkea mukavaa silti tiedossa (: En yksinkertasesti voisi olla yhtään onnellisempi nyt. Tää on niin unelien täyttymys!

Eli Balkan tulee tulevaisuudessakin olemaan suuri osa mun elämää. Eli kippis, živeli, serbialaisella oluella! Ja seuraavaa reissua odotellessa..

2 kommenttia:

M kirjoitti...

Heippa, tää on vähän hassu kommentti enkä tiedä saako suhun enää yhteyttäkään, mutta! löysin blogisi sattumalta ja ilahduin koska olen itsekin miettinyt EVS-vapariksi lähtemistä lukion jälkeen, ja olen myös ollut vuoden vaihdossa lukion 1. ja 2. luokan välissä. Lueskelin näitä blogijuttujasi ja hämmennyin vähän siitä, miten tutuilta jotkut kirjoittamasi asiat kuulostivat. ja eipä kai mitään, ajattelin kerrankin olla muuta kuin anonyymi lukija ja kommentoida, en tosin tiedä luetko enää näin vanhoja kommentteja. jos jostain syystä haluaisit ottaa yhteyttä niin mulle voi kirjoitella mirjami @ alice.it, tää on kyllä ehkä vähän kummallista ja toivon ettet säikähdä! terveisiä satunnaiselta lukijalta, blogisi piristi iltaani. :) t. Mirkku

Anonyymi kirjoitti...

Toinenkin jälkijättöinen kommentti!

Hei,
Luin blogiasi jo tuolloin vuonna -08. Satuin silloin itsekin asumaan ulkomailla ja oli mukava lukea mielenkiintoisia kokemuksiasi sekä kuvia kuumista vesipalloilijoista!
Blogisi on jäänyt roikkumaan suosikkisivustoihini ja aina silloin tällöin käyn kurkkaamassa oletko päivitellyt kuulumisiasi. Olisi kiva kuulla miten opiskelut on lähteneet sujumaan, milloin pääset takaisin reissuun ja oletko ollut Franziin yhteydessä :)

Aurinkoista kevään odotusta!